Lezen aan de Witsenkade
Remedial Teaching bij lezen en spelling
WelkomWerkwijzeDoelstellingenAchtergrondTarievenNieuws en informatieContact
Achtergrond

 

De rode draad in mijn opleiding en werkervaring is het helpen van kinderen met lees- en spellingsproblemen. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest op diverse scholen was voor mij de tijd rijp om mijn eigen praktijk op te richten. Mijn praktijk bestaat nu ruim 5 jaar en ik vind het nog steeds een eer om uw kind wegwijs te maken in de wereld van lezen en spellen. 

Mijn
C.V. is te vinden op mijn LinkedIn profiel.

Steeds volg ik cursussen op mijn vakgebied. In 2017 staan in ieder geval cursussen op het gebied van dyslexie en taalontwikkelingsstoornissen, logopedie en executieve functies en de nationale dyslexieconferentie op het programma. 
Sinds 2012 ben ik veldassessor voor de competentie-examens van de Master SEN bij Windesheim. Het competentie-examen is een methode waarin assessoren het competentieniveau van de zeven Master SEN competenties integraal en ontwikkelingsgericht beoordelen. Er wordt getoetst in hoeverre de verworven kennis is geïntegreerd in het handelingsrepertoire en of studenten het vereiste niveau in meerdere complexe beroepssituaties hebben aangetoond.
Via
MijnSuperkracht.nl geef ik af en toe een webinar.